جوابیه دانشکده فنی و مهندسی جم

جوابیه دانشکده فنی و مهندسی جم

دانشکده کوچکترین تخلف یا سهل انگاری پیمانکار در امر تغذیه را نادیده نگرفته و از طریق بندهای پیش بینی شده در قرارداد تغذیه، تاکنون جرائمی را برای پیمانکار در نظر گرفته است و در طول مدت قرارداد همچنان نظارت بر عملکرد پیمانکار بطور مداوم صورت خواهد گرفت.

آوای  جم؛ در پی درج خبری مبنی برٍ اعتراض دانشجویان فنی مهندسی  به توزیع غذای فاسد ،روابط عمومی این مرکز علمی جوابیه ای ارسال کرده است که ضمن تشکر از پاسخگویی مئسولین دانشکده عیننا منشتر می شود.

پیرو درج مقاله خبری در سایت خبری آوای جم با عنوان “اعتراض دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی جم” در مورخ ۰۹/۰۳/۱۳۹۶ با کد ۷۱۳۸، خواهشمند است برابر قانون مطبوعات نسبت به درج پاسخ دانشکده به منظور تنویر افکار عمومی اقدام فرمایید.

در ادامه نکاتی پیرامون مطالب درج شده در مقاله مذکور تشریح می گردد.

در یکی از بندهای خبر تاکید شده است که “چند دانشجو در اثر مصرف غذای فاسد مسموم شده اند” که شایسته به ذکر می باشد که از بین ۲۸۰ دانشجوی ساکن خوابگاه، فقط ۱ نفر دچار حالت تهوع بوده و با اصرار مسئول تغذیه دانشکده به بیمارستان انتقال یافته تا شرایط وی مورد بررسی قرار گیرد و به صورت سرپایی معاینه و مداوا شده و مسمومیت غذایی از سوی پزشک محرز نگردیده است.

در جای دیگر از خبر ذکر شده است که “ضعف مفرط مسئولان و ریاست دانشکده در امر تغذیه دانشجویان وجود دارد”. در این خصوص لازم به توضیح است از بدو انتصاب ریاست کنونی دانشکده در سال ۹۳، دانشکده با مشکلات فراوانی در تمام حوزه ها مواجه بود که با برنامه ریزی دقیق و اصولی بخش عمده ای از این مشکلات مرتفع گردید. یکی از این موارد، مسئله کیفیت و کمیت غذای دانشجویان و سازوکار امور تغذیه دانشجویی در دانشکده بوده است. لذا در ابتدای امر با اصلاح فرایندهای سیستم تغذیه در داخل دانشکده ، دسترسی آسان در هر زمان و مکان به سیستم اتوماسیون و رزرواسیون تغذیه برای دانشجویان فراهم گردید که این امر بخش عمده ای از سردرگمی دانشجویان در این حوزه را رفع نمود.

در گام دوم، با پیگیریهای مکرر ریاست دانشکده در دانشگاه خلیج فارس بوشهر، روند عقد قرارداد با پیمانکار تغذیه اصلاح گردید به طوری که دانشکده فنی و مهندسی جم به صورت مستقیم بتواند بر عملکرد پیمانکار تامین غذا و بررسی کمیت و کیفیت غذای ارائه شده طبق آنالیز دانشگاه نظارت نماید. این امر خود باعث بهبود چشمگیر در کیفیت غذای دانشجویی بوده است که مورد تایید اکثریت دانشجویان می باشد. با این وجود دانشکده کوچکترین تخلف یا سهل انگاری پیمانکار در امر تغذیه را نادیده نگرفته و از طریق بندهای پیش بینی شده در قرارداد تغذیه، تاکنون جرائمی را برای پیمانکار در نظر گرفته است و در طول مدت قرارداد همچنان نظارت بر عملکرد پیمانکار بطور مداوم صورت خواهد گرفت.

نظر به بند مطرح شده درمورد “ضعف مدیریتی و عدم ورود مسئولین به بحث برنامه ریزی غذایی دانشجویان در ماه مبارک رمضان” به استحضار می رساند که دانشکده فنی و مهندسی جم، در مجموعه دانشگاه خلیج فارس از دو هفته قبل از ماه مبارک رمضان علاوه بر اقدام به پیش بینی و برنامه ریزی غذایی این ماه ، تهیه بسته های حمایتی شامل اقلام مواد خوراکی شکر، چای، خرما و آبلیمو برای توزیع بین دانشجویان در این ماه در دستور کار قرار داده و توزیع کرده است، طرحی که تقریباً در دانشگاه های دیگر به این شیوه وجود ندارد. لذا سهل انگاری پیمانکار تغذیه در تهیه و ارائه غذای آماده (و نه طبخ شده) به دانشجویان، نمی تواند نشانه ی عدم برنامه ریزی و ضعف مدیریتی مسئولین دانشکده باشد

شایان ذکر است پیمانکار تغذیه دانشکده به دلیل سهل انگاری صورت گرفته جریمه شده و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از تکرار موارد مشابه انجام گرفته است.

در بخشی از خبر ذکر شده است “خبرنگار چندین مرتبه با ریاست دانشکده تماس گرفته و وی پاسخگو نبوده است”. در پاسخ به این ادعا ، با قاطعیت اظهار می¬داریم که روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی جم همواره آماده پاسخگویی روشن و شفاف به اهالی رسانه ، مسئولین ذی ربط و دانشجویان می باشد و ادعای مذکور صحیح نمی باشد

در انتها باید اذعان نمود که دانشکده فنی و مهندسی جم طی دو سال اخیر با توجه به محدودیت ها و شرایط موجود، برنامه ریزی جامعی در جهت ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان در تمامی حوزه ها داشته است و بررسی روند ارائه خدمات در ۲ سال اخیر گواه روشنی بر این مدعاست.

دیدگاه‌تان را بنویسید